Regenerering av köldmedium

Köldmedium Regenerering

Minska kostnader

Genom att regenerera era köldmedier säkerställer ni att kylanläggningen kan fortsätta att fungera normalt och utan modifieringar som krävs för vissa drop-in köldmedier. Det ska inte kosta mer att återvinna vilket är därför priset för regenerering/kg är betydligt mindre än den för nyproducerat köldmedium/kg.

Kostnadsfri återtagning

Vi lånar även ut våra gascylindrar utan någon kostnad så att det blir enklare för er att återta och sortera köldmedium. Ni kan känna er trygga i en lösning som är enkel, kostnadseffektiv och klimatsmart.

Minskad miljöpåverkan

När vi tar emot använda köldmedier ser vi till att ta tillvara på en viktig resurs. Vi erbjuder även möjligheten att köpa tillbaka regenererade köldmedier till ett förmånligt pris för att skapa ett incitament att återvinna köldmedier.

En tjänst enligt standarden

Våra regenererade köldmedier erhåller samma kvalité som nyproducerat köldmedium enligt AHRI700 standarden som vi ser till att upprätthålla. Din kylanläggning mår bättre när köldmediet är rent och energieffektiviteten ökar medan oönskade driftstopp minskar.

Försäljning

Elmeri Mustaniemi

elmeri.mustaniemi@ecoscandic.fi

(+46) 70 753 83 05