• Frontpage slide2

  Cylinder Tracking System

  Sähköinen pullonseurantajärjestelmä. 
  Kaasupullomme ovat merkitty QR-koodeilla jonka avulla kaasupullon sisältämän kylmäaineen laadun ja historian jäljittää vaivattomasti. Tämä tehostaa lajittelua sekä helpottaa raportointia viranomaisille.

 • cleantech 4

  F-pankkipalvelu

  Asiakkaalla on oikeus ostaa takaisin toimittamansa käytetyt kylmäaineet 20% hinnastoa edullisemmin. Kylmäaineet ovat korvamerkitty ja oikeus on voimassa vuoden ajan. Puhdistamme ne AHRI-740 standardin mukaisella EU:ssa valmistetulla patentoidulla laitteistolla.

 • Frontpage slide6

  Laboratoriopalvelut

  Asiakas saa käyttöönsä 1,0 l näytteenottosäiliöitä jotka asiakas toimittaa meille analysoitavaksi. Regeneroinnin yhteydessä palvelu on maksuton

 • Frontpage slide5

  Mobiiliregenerointi

  Asiakkaan halutessa voimme myös regeneroida kylmäaineet asiakkaan tiloissa. Lisäksi on mahdollista regeneroida kylmäaineet on-line tilassa jolloin kylmäkonetta ei tarvitse sammuttaa regenerointiprosessin aikana.

Palvelut

Eco Scandic tarjoaa ympäristöystävällisiä ratkaisuja kylmäaineen käsittelyyn.

 

Kylmäaineiden talteenotto ja regenerointi. Asiakas voi toimittaa käytetyt kylmäaineet toimipisteeseemme tai asiakkaan halutessa voimme myös regeneroida kylmäaineet asiakkaan tiloissa.

 

Talteenotto ja mobiiliregenerointi. Lisäksi on mahdollista regeneroida kylmäaineet on-line tilassa jolloin kylmäkonetta ei tarvitse sammuttaa regenerointiprosessin aikana.

 

Kylmäaineiden talteenotto ja seuranta. CTS-järjestelmän avulla asiakkaan ei tarvitse huolehtia kaasupullojen säilytyksestä tai raportoinnista viranomaisille.