• Frontpage slide1 2

  Otamme talteen käytetyt kylmäaineet menu

  Analyysi laboratoriossamme menu

  Regenerointi menu

  Toimitus asiakkaalle

 • Frontpage slide2

  Cylinder Tracking System "CTS"

  - Lajiteltu käytetty kylmäaine ilman talteenottomaksua,

  - Kaasupullojen 6 kuukauden maksuton vuokra-aika,

  - Säiliöt 12 l(itraa), 61l ja sopimuksen mukaan isommat säiliöt.

  Lue lisää
 • forest 2

  F-pankkipalvelu

  Asiakkaalla on oikeus ostaa takaisin toimittamansa käytetyt kylmäaineet 20% hinnastoa edullisemmin. Kylmäaineet ovat korvamerkitty ja oikeus on voimassa vuoden ajan. Puhdistamme ne AHRI-740 standardin mukaisella EU:ssa valmistetulla patentoidulla laitteistolla.

  Esittely

Eco Scandic - Cleantech of tomorrow

 Eco Scandic Oy on Pohjoismaiden ensimmäinen yritys joka keskittyy käytettyjen kylmäaineiden regenerointiin, eli uuden veroisiksi kierrättämiseen. Puhdistamme ne AHRI-740 standardin mukaisella EU:ssa valmistetulla patentoidulla laitteistolla.

Regenerointi tarjoaa vaivattoman ja ekologisen vaihtoehdon seuraaville 15 vuodelle jotta alalla toimijat voisivat saada aikaa ratkaista tulevat ongelmat ja hankkia ympäristön kannalta optimaaliset ratkaisut kylmäalalle.

 

Valitsemalla regeneroinnin vältyt kalliilta hävitysmaksuilta, säästät luontoa ja takaat kylmäaineiden saatavuuden edullisesti.

 • Ota yhteyttä

  Tarjoamme edullisia ja ympäristöystävällisiä cleantech-ratkaisuja huoltoyrityksille, kylmäainetukkureille ja muille kylmäalalla toimijoille.

  Ota yhteyttä
 • Seurantajärjestelmä

  Sähköinen pullonseurantajärjestelmä CTS on osa Eco Scandicin tarjoamaa huoletonta ja ympäristöystävällistä talteenottopalvelua.

  Siirry
 • Tuotteet ja palvelut

  Voit toimittaa lajitellut kylmäaineet ilman talteenottomaksua ja vaihtaa regeneroituun kylmäaineeseen toimipisteessämme.

  Lue lisää
 • F-kaasuasetus ja lainsäädäntö

  Tästä löydät kaiken tarpeellisen tiedon F-kaasuasetuksesta ja lainsaäädännöstä . Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja.

  Lue lisää
 • Tietoa meistä

  Meillä on vaarallisten kemikaalien käsittelyluvat ja olemme jätehuoltorekisterissä. Toiminnallemme on myönnetty ympäristölupa ja hyväksytyt End-of-Waste kriteerit

  Lue lisää
 • Esittelyvideo

  Esittelyvideo missä demonstroidaan lyhyesti kylmäaineiden regenerointia ja kiertotalouskonseptia.

  Katso